Урочистості в Ірпені з нагоди відкриття ХХIII Зимових Олімпійських ігор у Пхьончхані

Сьогодні на Центральній площі міста Ірпеня відбувся урочистий захід на честь відкрриття ХХIII Зимових Олімпійських ігор в Пхьончхан, Корея.

В присутності поважних гостей, які прибули до нашого міста та спортивної громади Ірпеня було піднято Державний прапор  України та прапор Національного Олімпійського комітету України, після чого відбувся  святковий концерт.

Приємно було сьогодні побачити на нашому спортивному святі керівників спорту Київщини і зокрема голову НОК Київської області  – Івана Кураченка, а також нашого славнозвісного спортсмена – борця, Валерія Андрійцева, який має чимало нагород на чемапіонатах світу та Європи і який завоював срібло на Олімпійських іграх у Лодноні – 2012 року.

По завершенні цього урочистого спортивного заходу було зроблене загальне колективне фото разом  з юними спортсмени  іх тренерами та керівниками спорту нашого міста Ірпеня та Київщини.

З нагоди цього особливого дня в спортивній історії нашого міста, дітям надали можливість сьогодні кататися на ковзанці в центрв міста Ірпеня –  безкоштовно !

Відтепер, протягом 17 днів проведення Зимових Олімпійських ігор у Кореї, прапор НОК України,  разом з прапорами Київщини, Ірпеня та Державним прапором України будуть  майоріти на флагштоку на центральній площі нашого міста !

Побажаємо нашим українським олімпійцям успішних виступів  на Зимових Олімпійських іграх у Пхьончхані !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *