Чемпіонат Київської області з хортингу в Ірпені

Вчора в Університеті державної фіскальної служби України пройшло урочисте відкриття чемпіонату Київської області з хортингу серед молодших юнаків і дівчат (6–7, 8–9 років), юнаків та дівчат (10–11, 12–13 років), кадетів (14–15 років), юніорів (16–17 років) та дорослих (18 років і старше) у розділах  «двобій», «форма», присвячений герою Української революції 17-21 років Отаману Орлику (Федору Артеменку).

Змагання проводилися  під патронатом Ірпінського міського голови Володимира Карплюка та депутата Ірпінської міської ради, начальника відділу координування культурно-масових заходів та фізкультурно-спортивної роботи Ірпінської міської ради Віолетти Кременчук.

Переможцям чемпіонату Київської області серед дорослих Управлінням молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації було присвоєно державне почесне спортивне звання “Кандидат у майстри спорту України з хортингу.

Головним  суддею змагань був президент УФХ Єрьоменко Едуард Анатолійович. Про результати виступів спортсменів у нашому наступному матеріалі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *