Перша Спартакіада Киівської області серед ліквідаторів аварії на ЧАEC в Ірпені

Сьогодні в Ірпені, на Центральній площі міста, біля Ірпінської міської ради було  урочисто проведено відкриття 1-ої обласної  Спартакіади пам’яті Героїв Чорнобиля серед ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС.

Приємно відзначити, що наше спортивне місто Ірпінь стало першим на Київщині, де було організовано та проведено такі змагання

Вже  з самого зранку до нашого міста почали приїзджати команди – учасники змагань,  разом з  керівниками спортивних організацій Київщини та  поважними гостями з КОДА.

О 10.30 ранку розпочалася і сама урочиста церемонія відкриття, яку ви можете переглянути у нашому відеорепортажі.

По завершенні урочистої церемонії команди – учасниці обласної Спартакіади розпочали змагання у чотирьох видах спорту: шашки, шахи, настільний теніс та дартс. 

Після проведення змагань у актовій залі Ірпінської міської ради було проведено урочисту церемонію нагородження преможців,  як в особистих змаганнях, так і в загальній командній першості, де перемогу у першій обласній Спартакіаді ліквідаторів на ЧАЕС святкувала команда Макарівського району, а також команди  Білоцерківського району, яка  зайняла друге місце та Баришівського району, яка стала  третьою !

Слід відзначити, що серед ірпінчан теж сьогодні були переможці в індивідуальних змаганнях, а саме: Володимир Нагула, який  посів 1 місце у змаганнях із шашок, та Анатолій Нечитайло – 3 місце у шахах.

У загальному заліку команда Ірпеня посіла сьоме місце. І це скажімо теж гарний результат серед 22 команд з усієї Київщини. 

Користуючись нагодою, хотілося б ще раз подякувати Київській облдержадміністрації та товариству «Спартак» за довіру у проведенні такої важливої для Київщини події !

Ірпінь завжди  готовий та радий приймати гостей у своєму спортивному місті !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *