Святкування Дня молоді у місті Біла-Церква

Сьогодні 27 червня 2021 року День молоді в парку “Леваневского” у місті Біла Церква пройшов в мега крутій спортивній атмосфері!

За сприяння відділення НОК України в Київській області, Білоцерківської організації спорту та спонсорів, парк “Леваневского” надихав молодь спортивними локаціями, а саме: баскетбол, футбол, воркаут, настільний теніс та інші види рухової, а також показовими виступами єдиноборців та творчих колективів.

Серед почесних гостей були присутні: Олімпійський чемпіон з вільної боротьби Ельбрус Тедеєв, член виконкому відділення НОК України в Київській області Вадим Гаєвий, Білоцерківський міський голова Геннадій Дикий, секретар Білоцерківської міської ради Дмитро Киришун, засновник Білоцерківської організації спорту Олексій Копишинський, голова Білоцерківської Районної Ради Василь Зеленський та спортивна гордість міста.

В кульмінації заходу Вадим Гаєвий нагородив Подяками відділення за особистий внесок у розвиток Олімпійського руху на Київщині присутніх почесних гостей спортивно-розважального заходу.

Святкування Дня молоді у місті Біла-Церква

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *