Футболісти з Ірпеня вибороли Кубок Київщини !

У неділю 14 квітня у Лютежі вперше  в історії відбувся турнір за участю 50 річних ветеранів на Кубок Київщини.

Шість команд, які  представляли Баришівку, Білу Церкву, Васильків, Вишгород, Петропавлівську Борщагівку Києво-Святошинський район та Фастів боролися за  цей трофей у найстаршій віковій категорії.

У вирішальному двобої зустрілися футбольні колективи з Вишгорода і Петропавлівської Борщагівки, у складі якої виступали наші всім добре відомі футболісти з Ірпеня, – Віктор Смарига та Олександр Белоцький.

Основний і додаткови час гри так і не виявив переможців і у післяматчевій серії пенальті влучнішими виявилися гості.

Героем фіналу став воротар з Петропавлівської Борщагівки  Віталій Загнаний, який  отримав спеціальний приз найкращого голкіпера турніру, а кращим гравцем став Євген Ястребинський з Вишгородського району.

Організаторами, що провели цей прем’єрний Кубок області став Комітет ветеранів Київської обласної федерації футболу на чолі з  Миколою Королем.

Слід сказати, що за перепетіями турнірної боротьби  спостерігав із великою зацікавленістю безпосередньо сам очільник обласної федерації  Ярослав Москаленко.

Користуючись нагодою, привітаємо ще раз наших гравців з Ірпеня Віктора Смаригу та Олександра Белоцького, які стали володарями першого Кубка Київщини з футболу серед ветеранів у віковій категорії 50 + !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *