Футбольна команда Київської області переможець Всеукраїнських змаганнях з футзалу «Football for kids»

Нещодавно відбулися змагання з футзалу в рамках Всеукраїнського турніру «Football for kids» в місті Славутич, в яких взяли участь діти Київщини.

В спортивному протистоянні взяли участь п’ять команд з Київської, Черкаської, Чернігівської, Полтавської областей та міста Києва. Поєдинок подарував чимало емоцій, волі до перемоги та інтриг.

Відділ ювенальної превенції столичної області провів кропітку організаційну роботу для належного проведення зазначених змагань. За добровільної ініціативи та підтримки Департаменту агропромислового розвитку Київської обласної державної адміністрації було забезпечено харчування всіх учасників команд і придбання нагородної спортивної атрибутики.

З різних регіонів країни вболівали за учасників і супроводжували свої команди працівники ювенальної превенції.

У впертій боротьбі і великим бажанням перемоги у фінальній грі за перше і друге місце змагалися команди з Київської та Полтавської областей. Обидві команди билися нарівні, але дитяча команда з Миронівки перехопила в поєдинку ініціативу і після декількох успішних атак з рахунком 5: 4 перемогла технічно умілих Полтавців.

Команди боролися за право взяти участь у всеукраїнському фіналі, який відбудеться 15-17 червня в Полтаві.

Представники відділу ювенальної превенції Київщини Ольга Васильчук та Олена Косенко вручили грамоти, медалі та кубки командам-переможцям і кожному учаснику.

До нагородження приєдналася Київська обласна організація ФСТ «Динамо», яка нагородила переможців змагань спортивними футболками і бейсболками зі своїм логотипом.

Організатори змагань – Ювенальна превенція поліції Київщини, подякували всім за участь в змаганнях, а командам з Київської та Полтавської областей та побажали удачі у фіналі всеукраїнських змаганнь з футзалу «FOOTBALL FOR KIDS».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *