В Ірпені пройшов волейбольний турнір пам’яті Вячеслава Тарнавського

У суботу та неділю на волейбольних майданчиках Ірпінської ДЮСШ відбулися  змагання з  волейболу пам’яті нашого уславленого тренера Вячеслава Тарнавського, який з 1976 по 2009 роки працював старшим тренером з волейболу в нашій спортивній школі і де за ці роки підготував  чимало волейболісті, які успішно виступали, як на регіональних, республіканських,  так і всесоюзних зиаганнях.

Особисто сам тренер, який віддав 33 роки педагогічної роботи у стінах нашої ірпінської ДЮСШ, заслужив велику повагу та любов серед своїх вихованців та колег, які завжди  будуть пам’ятати  його усміхненим,  бадьорим та з гумором і який любив усі види спорту та цікавився спортивними новинами звідусіль.

У цьому році меморіальні змагання проходили серед юнаків та дівчат з обласних ДЮСШ, а також паркового волейболу та серед аматорів, –  учнів та випускників ірпінської ДЮСШ та волейболістів з нашого Ірпінського регіону.

Вже з самого ранку, суботнього дня,   відбулося урочисте відкриття змагань, де з привітальним словом до волейболістів звернувся директор ірпінської ДЮСШ – Володимир Тарасов, після чого відбулися і самі змагання з паркового волейболу. які  тривали протягом дня і думається, що ті вболівальники, які прийшли цього вихідного дня до нашої ірпінської ДЮСШ не пошкодували, побачивши запеклі поєдинки команд, яких у цьому році зібралося на турнірі аж  – 21 !

Так,  після багаточасових волейбольних баталій визначилися і кращі команди, де перемогу у цьому турнірі з паркового волейболу здобули гравці ВК “Ірпінь”. Друге мцсце посіла команда “Акрополь” з нашого міста і третіми були волейболісти клубу “Буча”. Серед кращих гравців турніру було відзначено  Галька Андрія з волейбольного клубу “Акрополь”,  Федіра Куліша з Бучи, Федосеєва Михайла з ДЮСШ Ірпінь та його земляка з ВК “Ірпінь” – Лещенка Романа.

У неділю до самого вечора тривали змагання аматорів, про які ми плануємо розповісти вам у нашому наступному матеріалі.

А нам лише залишається поздоровити команди, які перемогли та стали призерами у цьогорічному меморіальному турнірі та побажати подальших перемог у волейбольних змаганнях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *