Відзначення Міжнародного дня студентського спорту на спорткомплексі НУДФСУ в Ірпені

Сьогодні, 20  вересня 2018 року  на стадіоні спорткомплеку НУДФСУ в Ірпені відбулося святкування з нагоди Міжнародного дня студентського спорту.

З привітальними словами до всіх присутніх звернулися перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи О.А.Шевчук та  начальник Київського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України – А.І. Ільченко, які побажали студентам успіхів у навчанні та спортивних здобутків, про це повідомляє Institut Sporta на своїй сторінці у Facebook.

На урочистостях також були присутні О.Т.Фокін проректор з адміністративно-господарської діяльності, І.Й. Малинський директор ННІСФБПР, В.Л. Грищук в.о. начальника кафедри спеціальних дисциплін і організації професійної підготовки ФПППКППМ, С.І. Федоров віце-президент міжнародної федерації хортингу, В.В. Погребний старший викладач кафедри спортивних ігор Переяслав-Хмельницького педагогічного університету та професорсько-викладацький склад ННІСФБПР.

Під час святкування Міжнародного дня студентського спорту проходило ряд спортивних заходів і змагань, а саме відбувся флешмоб з підтягування на перекладині, в якому взяли участь студенти НУДФСУ, а також змагання з футболу та волейболу, де збірна університету емоційно виборювала перемогу та посіла I та II місце відповідно.

У змаганнях з волейболу суперником нашої команди були студенти Переяслав-Хмельницького педагогічного університету.

У спортивному залі корпусу «А» відбулися змагання з дзюдо, за перемогу яскраво боролися студенти університету та запрошені гості ЗВО Київщини.

Переможці та учасники змагань були нагороджені грамотами та медалями !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *