Олімпійська руханка на Київщині

Відзначаючи Міжнародний Олімпійський день, Гостомель і вся Київщина активно взяли участь в Олімпійській руханці “Заряджайся спортом”.

Дуже символічно, що за місяць до урочистого відкриття таких довгоочікуваних літніх Олімпійський ігор у Токіо вся Київщина Олімпійською руханкою підтримує наших олімпійців на шляху до Токіо, віримо у їх перемогу.

Олімпійська руханка пройшла в усіх куточка Київщини. Учасників руханки в Гостомелі вітав член відділення НОК України в Київській області Вадим Гаєвий.

Олімпійську руханку проводили: стипендіат відділення НОК України в Київській області, майстер спорту України міжнародного класу з тхеквондо (ВТФ), Чемпіон України серед дорослих, Чемпіон та призер міжнародних змагань, бронзовий призер клубного чемпіонату Європи- Ігор Поєдинок; майстер спорту Республіки Білорусь з гімнастики художньої , бронзовий призер чемпіонату Європи у групових вправах , восьмиразова чемпіонка Республіки Білорусь в індивідуальних та групових вправах, переможниця та призерка міжнародних змагань – Ганна Іванова; переможці чемпіонату України серед команд формейшн, представники національної збірної з танцювального спорту України – Клуб “Адажио” у складі Дмитро Тананаєв, Катерина Дорош, Максим Пилипенко, Катерина Мельниченко.

Варто зазначити, що Гостомель два роки тому відкрив Олімпійську Алею, а разом з тим підтримує спортсменів, які брали і братимуть участь в Олімпійських іграх.

Це вже другий Олімпійський день у Гостомелі, організований відділенням НОК України у Київській областу, в якому взяли участь не тільки спортсмени громади, а й працівники апарату Гостомельської селищної ради і дуже символічно – воїни Національної гвардії України, які впевнені, що такі заходи єднають націю і надихають на перемогу.

Вперед до вершин Олімпу !

ВІДЕО: https://www.facebook.com/puls.in.ua/videos/114392347442098

ВІДЕО: https://www.facebook.com/noc.org.ua/videos/602861313952317

ФОТО: Гостомельська селищна рада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *