Cтуденти університету третього віку “СВІТ” УДФСУ змагатимуться на сеньйоріаді у Луцьку

Сьогодні 18 серпня 2021року в стінах Університету ДФС України, проводжали студентів університету третього віку “СВІТ” УДФСУ до міста Луцьк де пройде Міжнародний фестиваль літньої сеньйоріади «Спорт для всіх заради здоров’я».

Слід зазначити що це – унікальний захід, якому немає аналогів в Україні. Вже втретє у Луцьку він згуртував навколо себе велику кількість прихильників здорового способу життя та активного відпочинку серед пенсіонерів не тільки з обласного центру Волині, а й з Рожища, Ковеля, Львова, Дніпра, Сміли, Млинова і навіть із Польщі, Туреччини, Словаччини, повідомляє Institut Sporta на своїй сторінці в Facebook.

З кожним роком фестиваль набирає обертів. Так, у 2017-му на сеньйоріаду зареєструвалося 100 учасників, у 2018-му – понад 300, цьогоріч – понад 400 (33 команди, що є дуже символічно у третій рік проведення заходу).

Участь у спортивних змаганнях беруть люди поважного віку – від 50+ до 80+, у планах організаторів запровадити категорію й 90+.

На урочистості були присутні: Валентина Унинець – Ходаківська, в.о. ректора Університету ДФС України, яка висловила напутні слова та побажала успішного виступу та перемоги;Вадим Гаєвий, начальник Центру студентського спорту ННІ спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації УДФСУ, член виконкому Відділення НОК України в Київській області; Аргур Горобовий, директор ННІ інформаційних технологій УДФСУ, президент ГО “Університетів третього віку “Клепсидра””;Віолета Дворнікова, член відділення НОК України в Київській області, радник міського голови Ірпеня;Анжеліка Куценко, начальник відділу культмосових заходів м. Ірпінь;Андрій Литвинов, депутат Ірпінської міської ради.

По закінченню заходу члени команди отримали форму та цінні подарунки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *