Проведення Олімпійських уроків на Київщині в рамках Європейського тижня спорту #BeActive!

Сьогодні 21 вересня 2021року голова відділення НОК України в Київській області, член НОК України Ігор Малинський, заслужений майстер спорту України, срібний призер Олімпійських ігор в Лондоні – 2012 Валерій Андрійцев та член виконкому Відділення Вадим Гаєвий завітали до Бучанського НВК”СЗОШ І-ІІІ ст. – ЗОШ І-ІІІ ст.” №3.

В ході Олімпійського уроку школярі дізналася чимало цікавого про вільну боротьбу, про яку їм розповів Валерій та Ігор Йосипович, почули про перепони та непростий шлях через тренування, самодисципліну, змагальний процес і приємні миті перемоги.

Натомість захоплені прикладом непростого шляху до п’єдисталу найголовніших змагань світу, Олімпійських Ігор, спортивний актив школи представив показові виступи з видів спорту які розвивають у закладі освіти.

По закінченню свята спорту Ігор Малинський та Валерій Андрійцев передали стяг Національного олімпійського комітету України вчителю – методисту з фізичної культури Надії Забавській, а школярі отримали сувеніри від НОК України та зробили спільне фото на згадку!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *