В Броварах пройшов Олімпійський урок з гандболу у рамках Європейського тижня спорту #BeActive

Сьогодні 23 вересня, в Броварському спортивному фаховому коледжі, відбулося відкрите тренування юних гандболісток під керівництвом призерки Олімпійських ігор Наталії Ляпіної, яке було проведено у рамках Європейського тижня спорту.

До цьогго заходу долучилися голова відділення НОК у Київській області Ігор Малинський, медалісти Олімпійських Ігор Валерій Андрійцев (вільна боротьба), Олена Яценко (гандбол), менеджерка із зв’язків із суб’єктами олімпійського руху НОК України Вікторія Веселова, в.о. директора Броварського спортивного фахового коледжу Світлана Потрясаєва та тренерський склад закладу.

Юні гандболістки продемонстрували спеціалізовані рухливі естафети, де був задіяний командний рух, відпрацювали володіння м’ячем, кидки з різних позицій, у тому числі штрафний 7-метровий кидок тощо. Свої сили спробували і представники мас-медіа та почесні гості.

На завершення тренування всі отримали подарунки від Національного олімпійського комітету України та Європейської комісії.

Нагадаємо, що Європейський тиждень спорту був започаткований у 2015 році і вже залучив понад 71 мільйон людей з 42 країн континенту до активної участі. В Україні подібні заходи проходять по всій країні і триватимуть увесь вересень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *