В Ірпені урочисто стартувала VI обласна Спартакіада серед депутатів Київщини (оновлено)

Сьогодні в Ірпені, на Центральній площі міста, урочисто  стартувала VI обласна Спартакіада

серед депутатів Киівської області, у якій взяли участь 23 команди з міст та районів Київщини і  які  протягом сьогоднішнього дня поборються за нагороди у 5 видах спорту.

Змагання, які розпочалися об 11 годині, зараз  проходять  у спортивному залі Ірпінської ДЮСШ (настільний теніс), в Ірпінському міському шахово-шашковому клубі і Центральній міській бібліотеці  ( шахи та шашки)  та на головній площі міста,  біля  кав’ярні – “Франс.юа”, де зараз тривають змагання з  дартсу та перетягуванні канату.

Вже о 14.30, на головній площі міста,  було проведено  урочисту церемонію  нагородження учасників змагань  VI обласної Cпартакіади серед депутатів Київської області,  в якій командну перемогу святкували депутати Києво-Святошинського району, другими стали депутати Макарівського району і третіми  – депутати Сквирського району Київщини.

Слід сказати, що депутати Ірпінської міської ради,  вибороли перемогу у командній першості у змаганнях з перетягування канату, а також наш Петро Король ( молодший)  був також першим і в індивідуальних, чоловічих  змаганнях з дартсу.

З підсумковою таблицею виступів  команд по видам спорту можна ознайомитися наприкінці цього матеріалу.

Чекаємо на нові  спортивні  змагання у нашому місті вже найближчим часом !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *