Футбольний марафон “Незламна МРІЯ” у Гостомелі

Сьогодні у місті Герої Гостомелі завдяки зусиллям колективу Відділення НОК України в Київській області та особисто голови відділення Ігоря Малинського, було реалізовано проєкт «Do like Olympians», який проводиться під патронатом НОК України та проведено футбольний марафон “Незламна МРІЯ”, в якому прийняли участь 8 команд різних вікових груп від 6 до 16 років (ФК “ФЕНІКС” Гостомель та ФК “КУДРІВКА” Ірпінь).

Слід зазначити що ізюменкою футбольного марафону став матч між самими наймолодшими учасниками змагань та їх мамами, який в запеклій боротьбі завершився з рахунком 3:2 на користь діток.

Серед почесних гостей були присутні: срібний призер Олімпійських ігор у Лондоні 2012, заслужений майстер спорту України з вільної боротьби – Валерій Андрійцев, начальник відділу культури молоді та спорту Гостомельської селищної ради – Катерина Павленко, коомандир добровольчого формування Гостомельської ОТГ – Андрій Бондаренко, президент футбольного клубу “Кудрівка” – Роман Солодаренко.

На урочистому відкритті до команд та присутніх звернувся Ігор Малинський, який вручив подарунковий сертифікат на 68 комплектів футбольної форми для Футбольної команди “Фенікс” Гостомель від Благодійного фонду Гостомель #Майбутне.

В кульмінації змагань всі учасники отримали пам’ятні медалі, сертифікати, солодкі подарунки та сувенірну атрибутику від НОК України.

Користуючись нагодою, хотілося б ще раз висловити подяку нашим партнерам, без яких наше свято не відбулося б, а це, – Благодійний фонд “Гостомель #Майбутнє“, торговому дому “Вина світу”, БФ “Червоний хрест для тварин” та всім хто долучився до організації турніру!

Слава ЗСУ за можливість проводити такі заходи!

Все буде Україна!

Андрій Кравченко

Із Гостомеля спеціально для сайту КОВ НОК України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *