Як відзначав професійне свято історичний Богуслав

Продовжуючи спортивні та народні традиції України, на богуславському стадіоні «Колос» урочисто відзначили День спорту.

Відкриваючи урочистості, заступник Богуславського міського голови Олександр Гогуля та начальник відділу культури, молоді та спорту соціально-гуманітарного управління виконавчого комітету Богуславської міської ради Тетяна Куценко привітали зі святом всіх шанувальників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту.

Зокрема відзначили найкращих спортсменів Подяками Управління молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації та Богуславської міської ради з нагоди свята “За значний особистий внесок, активну життєву позицію та високі показники у спортивно-масовій і фізкультурно-оздоровчій роботі в період дії воєнного стану в Україні”.

Продовженням урочистостей став відкритий турнір з футболу серед ветеранських команд 40+, присвячений Дню фізичної культури і спорту та пам‘яті Руслана Посполіта.

В турнірі взяли участь команди Богуславської, Миронівської, Таращанської, Ставищанської територіальних громад.

Організатори окрема відзначають, що заходи відбувалися відповідно до Порядку проведення масових заходів на території Київської області в умовах правового режиму воєнного стану.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *