У Бучі пройшов відкритий чемпіонат Бучанського району з тхеквондо ВТФ

Під гаслом #BeActive – будь переможцем пройшов турнір з олімпійського тхеквондо у стінах “Академії спорту” у місті Буча!

Таким чином цими вихідними у стінах Бучанського спортивного комплексу “Академія спорту” пройшов відкритий чемпіонат Бучанського району з тхеквондо ВТФ який зібрав близько 370 учасників які представили 23 клуби з Києва та Київської обл. ( Ірпінь, Буча, Гостомель, Ворзель, Макарів, Бишів, Бровари, Боярка, Вишневе) та Вінниці, Івано-Франківська, Одеси та Дніпра.

Під час відкриття турніру з вітальним словом до майбутніх олімпійців звернувся голова відділення НОК України в Київській області, член НОК України Ігор Малинський, президент федерації олімпійського тхеквондо Київської області Андрій Страховский, які побажали спортсменам вдолого виступу, а також не зупинятися на досягнутому та прагнути до найвищих результатів, а саме представлення нашої незламної України на найпрестижніших змаганнях світу та на Олімпійських іграх!

Також на заході були присутні: головний тренер збірної команди Київської області з Олімпійського тхеквондо ВТФ Роман Строховский; президент Всеукраїнської федерації фрі-файту та контактних єдиноборств Михайло Росохатий; член відділення НОК України в Київській, головний спеціаліст відділу культури молоді та спорту Гостомельської селищної ради Антон Звєрєв; член відділення НОК України в Київській області Олег Шарапов, а також тренери та фанати даного виду спорту.

По завершенню змагань у вікових категоріях всі учасники отримали медалі та дипломи відповідних ступенів, також комплекти нагородної атрибутики від Національного олімпійського комітету України.

Слід зазначити що Відділення НОК України в Київській області було відзначено Подякою Федерація тхеквондо Київської області за всебічне сприяння в розвитку даного виду спорту в Київській області.

Висловлюємо подяку ЗСУ за мирне небо та можливість розвивати спорт у ненці Україні !!!

#НОК#КОВНОК#спорт#BeActive.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *