В Ірпені відбувся чемпіонат Київської області з дзюдо

Сьогодні 19 серпня 2023 року місто – герой Ірпінь приймає кращих спортсменів – дзюдоїстів Київщини, адже в стінах однієї з кращих спортивних споруд громади проходить чемпіонат Київської області з дзюдо.

Свою майстерність прибули показати представники майже всіх громад області. Осторонь чемпіонату не залишилося і Відділення НОК України в Київській області.

На парад відкриття завітав голова відділення Ігор Малинський та у своїй промові побажав спортсменам успіхів та перемоги, а також миру нашій ненці Україні. Також свої вітання спортивній гордості Київщини висловив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Серед почесних гостей також були: президент федерації дзюдо Київської області Едуард Меленевський, заступниця міського голови Ірпеня Юлія Устич, начальник відділу освіти Ірпінської міської ради Олег Білорус, директор Ірпінської ДЮСШ Володимир Тарасов, головний спеціаліст відділу фізичної культури і спорту Ірпінської міської ради Юрія Пустова, члени Відділення НОК України в Київській області Антон Звєрєв та Олег Шарапов.

Слід висловити подяку членам виконкому Відділення НОК України в Київській області Карену Балаяну, Олександрі Старковій, Сергію Гайдаю – главному судді чемпіонату та всьому оргкомітету за клопітку роботу та організацію чемпіонату.

Слава Українськім воїнам за можливість проводити такі заходи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *