Сьогодні в Ірпінській ДЮСШ розпочато зональні змагання чемпіонату України з регбі серед юнаків 2007-08 років народження

Cьогодні,  з самого ранку, на спортивних майданчиках Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи розпочалися зональні змагання чемпіонату України з регбі серед юнацьких команд 2007-08 років народження і молодших  у Центральній зоні.

У змаганнях беруть участь:  команда Київської області, “Антарес” ДЮСШ” “Авіатор” місто Київ, “Гарт” Дмитрівка, “Поділ” –  ДЮСШ – 12 з міста Києва та команда “Пегас”, яка також представляє столичну ДЮСШ “Авіатор”.

Вже зіграні перші матчі і зараз змагання у самому розпалі. За програмою змагань фінальні ігри розпочнуться в 14.30, де визначаться переможці зональних змагань чемпіонату України з регбі у цій віковій групі.

Слід заначити, що фінал чемпіонату України  серед юнаків 2007-08 років народження, участь у якому візьмуть кращі команди зональних турнірів, також пройде в Ірпені на Центральному міському стадіоні “Чемпіон” початок якого заплановано на 15 вересня.

Отож, у вболівальників цього виду спорту у нашому місті є чудова можливість побачити гру кращих юнацьких регбійних команд України наживо, як сьогодні, так і через тиждень на головній спортивній арені нашого міста Ірпеня.

Вболіваємо за наші регбійні команди та спорт – разом !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *