На льодові арені “Білий Барс” міста Біла Церква відбулося “Свято олімпійського прапора”

30 січня 2024 року за спільної організації Відділення НОК України в Київській області та Управління молоді та спорту Білоцерківської міської ради в приміщенні льодової арени “Білий Барс” міста Біла Церква було реалізовано Всеукраїнський проєкт Національного олімпійського комітету України “Свято олімпійського прапора”.

Свято розпочалося з хвилини мовчання за загиблими захисниками та захисницям неньки України.

Після чого з вітальною промовою до гостей та спортсменів звернулися: голова Відділення НОК України в Київській області, член НОК України Ігор Малинський та начальник Управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради Олексій Копишинський.

В промовах керівник наголосили що IV зимові юнацькі Олімпійські ігри — це четверта зимова міжнародна мультиспортивна подія і культурний фестиваль для молоді, що проходять цими днями у Республіці Корея.

Протягом 14 днів за нагороди змагатимуться понад 1900 молодих спортсменів з 80 країн світу серед яких 44 українських спортсмена. І сьгодні мы задля підтримки наших спортсменів, долучаємося до Всеукраїнської церемонії «Свято Олімпійського прапора» з нагоди проведення ІУ зимових Юнацьких Олімпійських ігор 2024 у провінції Конвондо.

Право підняти Олімпійський прапор прапор було надано майстру спорту міжнародного класу з легкої атлетики, учасниці Олімпійських ігор в Токіо-2020 Дар’ї Михайловій.

Серед почесних гостей мали честь бути присутні: виконавчий директор відділення НОК України в Київській області Вадим Гаєвий; член виконкому Відділення НОК України в Київській області, директор ДЮСШ “Юність” Володимир Корнієнко;заступник начальника управління – начальник відділу фізичної культури та спорту управління Валентина Коросько, Директори КЗ БМР ДЮСШ Зміна – Кривошеєв Олексій, ДЮСШ 2- Ольга Баляснікова, Богатир (заступник директора) – Кравченко Марина. “Олімп” (заступник директора)- Головатюк Тетяна, Льодовий стадіон – Веред Вʼячеслав та керівник ДЮСОК – гімназія 15- Ірина Некрасова, а також підростаюче спортивне покоління діти – вихованці відділення фігурного катання та хокею з шайбою КЗБМР ДЮСШ « Зміна».

Ізюменкою свята стало передача деректорам та представникам шести ДЮСШ міста прапорів Національного олімпійського комітету України які замайорить біля спортивних шкіл Білоцерківщини на підтримку Юнацької олімпійської збірної.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *