Велопробіг на честь відкриття оновленої вулиці Підгірної в Ірпені – (ФОТО і ВІДЕО)

Сьогодні в Ірпені урочисто було відкрито оновлену вулицю Підгірну і ознаменувалася ця подія в житті нашого міста  спортивннм заходом – велопробігом, який очолив, безпосередньо, сам очільник нашого міста  Володимир Андрійович Карплюк.

Вже з 9 години години ранку, на Еврокільцеву площу  Ірпеня,  почали з’їзджатися велолюбителі і  реєструватися для  участі у велопробігу і вже близько десятої години кількість учасників досягла майже сотню осіб.

Рівно о 10.00 розпочалася  урочиста церемонія відкриття оновленої вулиці Підгірної, де  з привітальним  словом виступив мер Ірпеня – Володимир Карплюк – (Відео виступу  додається),  після чого,  було урочисто перерізано жовто-блакитну стрічку і  дано старт велопробігу по оновленій вулиці Підгірній.

Учасники цього спортивного заходу,  стартували з піднесенним настроєм та  посмішками на обличчях і кожен, навипередки, немов у дитинстві, волів стати першим, аби протестувати свого двоколісного ровера по гладенькому асфальту, ще однієї,  реконструйованої вулиці нашого міста.

Протяжність дистанції сьогоднішнього велопробігу складала близько 5 кілометрів, яку учасники велозаїзду подолали  дуже швидко  і вже  на зворотньому відрізку дистанції, уся колона велосипедистів зупинилася біля Ірпінського  залізничного мосту, аби зробити історичну світлину на пам’ять про сьогоднішню особливу подію у житті нашого міста !

Приємно, що в Ірпені, вже стало доброю традицією проводити  велопробіги у вихідні дні  і особливо радує те,  що такі спортивні заходи приурочені до відкриття оновлених вулиць, яких стає у нашому місті все більше.

Сподіваємось, що вже наступного тижня,  можна сміло вдарити недільним велопробігом по оновленим вулицям 8 березня та З. Алієвої та фінішувати на Центральному міському стадіоні “Чемпіон”, який 30 липня  відзначатиме свою першу річницю з моменту відкриття !

Стверджуємо  імідж Ірпеня, як міста спорту та здоров’я  – разом !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *