Урочисте відкриття турніру з боксу пам’яті “Небесної сотні” та Героїв АТО в Ірпені

Cьогодні в Ірпінській ДЮСШ  відбулося урочисте відкриття юнацького турніру з боксу пам’яті “Небесної сотні” та Героїв АТО, де на турнір в Ірпінь завітали почесні гості,  на чолі з президентом федерації боксу Київської області Костянтином  Калашніковим та кращим судівським корпусом та представниками  боксу Київщини та України.

На урочистій церемонії відкриття з привітальними словами виступили перший заступник мера Ірпеня – Дмитро Христюк,  президент федерації Київщини – Костянтин Калашніков та  учасник бойових дій у зоні АТО – Олександр Головенько.

У турнірі взяли участь понад 100 боксерів з усієї України, серед яких Сєров Микола, Ткаченко Єгор, Костенко Андрій, Хуторнюк Олександр та  Смаголь Дмитро на  урочистій церемонії  отримали з рук першого заступника очільника Ірпеня – Дмитра Христюка відзнаки з присвоєнням звання КМС з боксу,  – всі хлопці вихованці Київської обласної школи боксу.

Після чого розпочався другий день змагань з боксу серед юнаків.

Вже завтра, в рамках проведення турніру пам’яті “Небесної сотні” та Героїв АТО на спортивних майданчиках Ірпінської ДЮСШ та Центрального міського стадіону “Чемпіон” пройдуть змагання  з міні-футболу, стрітболу, боксу, волейболу та кроссфіту, де також у програмі візьме участь Клуб патріотичного виховання.

Слід зазначити, що організаторами цього заходу виступають ГО “Координаційна рада Ірпінського регіону”  та ГО “Перший номер”, разом з  Ірпінською ДЮСШ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *