Віншування футболістів “Кудрівки” в Ірпені

14 листопада в Ірпені в спортивному кафе “Кутовий” відбулося віншування футболістів та тренерського складу місцевого футбольного клубу “Кудрівка”,  які вдало виступили у дебютному для себе чемпіонаті Київської області з футболу, завоювавши бронзові нагороди першості.

Приємно  було бачити на цій урочистій події і керівництво Київської обласної федерації футболу на чолі з Валерієм Валерко, який привітав футболістів з успішним виступом у футбольній першості Київщини і побажав подальших успіхів нашим футболістам у наступному чемпіонаті.

Атмосфера цього спортивного заходу була справді святковою і радісною, де було багато привітань. Були виступи, як президента клубу “Кудрівка” –  Романа Солодаренка, так і від тренерського складу, від імені якого виступили і Юрій Степаненко і Євген Кармаліта, а також і гості, віддані вболівальники клубу.

Всім було приємно, ще раз пригадати цікаві моменти в матчах першості, де особливо активним цього вечора був найкращий бомбардир чемпіонату, гравець “Кудрівки”  – Артем Грищенко, який з притаманним для футболістів гумором розповідав про виступ своїх партнерів по команді.

Запал кожного гравця та бадьорий дух команди “Кудрівка” цього вечора були на висоті і навіть не можна було сказати, що за плечами у футболістів та тренерів був доволі таки не легкий сезон, після якого тепер наших хлопців не тільки поважають, але вже й побоюються імениті суперники з футбольної Київщини.

Будемо вболівати за наших хлопців і вірити, щоб вже у наступному сезоні вони поборються за золоті нагороди першості !

Вперед “Кудрівка” !

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *