Європейський тиждень спорту #BeActive дав свій старт у Броварському спортивному фаховому коледжі

Сьогодні 23 вересня 2022 року у день старту Європейського тижня спорту #BeActive, який відзначається в Україні з 2015 року.

Студенти – спортсмени Броварського спортивного фахового коледжу приєдналися до онлайн марафону в якому взяли участь заклади освіти спортивної спрямованості з міст: Львова, Харькова, Донецька та Дніпра.

Захід розпочався з вітального слова, президента НОК України, олімпійського чемпіона та амбасадора Європейського тижня спорту в Україні Сергія Бубки.

Також під час надзвичайно цікавого заходу було реалізовано проєкт Національного олімпійського комітету України OlympicLab за напрямом “Чат з чемпіоном”, де юні спортсмени мали можливість поспілкуватися та задати питання Сергію Назаровичу Бубці.

По завершенню онлайн марафону спортсмени подовжили дискусію з головою Відділення НОК України в Київській області, заслуженим працівником фізичної культури і спорту України, заслуженим тренером України, професором Ігорем Малинським та бронзовою призеркою Олімпійських ігор 2004 року у складі збірної команди України з гандболу, заслуженим майстром спорту України Наталею Ляпіною!

Після чого з масою позитивних емоцій від отриманої інформації було зроблено спільне фото на згадку.#NOC#BeActive#КОВНОК#OlympicLab.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *