У місті Буча пройшла автограф-сесія чемпіона Bellator 206 – Ярослава Амосова!

Сьогодні у головній будівлі ЖК “Континент” у місті Буча відбулась автограф-сесія бійця змішаного стилю Ярослава Амосова, який буквально неділю тому, став першим укранцем в історії володарем чемпіонського поясу цих престижних змагань Bellator 206, перемігши у фіналі грізного суперника з Бразилії.

Організатором зустрічи Ярослава Амосова з його прихильниками став всім добре відомий добродій Ірпінського регіону Андрей Страховський Strakhovskyi Group, який вже не один рік допомагає спортсмену йти до своєї мети.

Приємно було сьогодні бачити піднесений настрій вболівальників, які живим ланцугом вишикувалися у чергу, аби особисто привітати іментитого бійця та отримати особистий автограф і постер непереможного спортсмена, який прославляє своє рідне місто Ірпінь, Бучанський регіон, Київщину та Україну далеко за її межами.

Як відомо, Ярослав Амосов – український самбіст та боєць змішаного стилю, представник напівсередньої вагової категорії, чотириразовий чемпіон світу з бойового самбо, дворазовий чемпіон Європи, чемпіон Євразії, володар Кубку Європи, переможець багатьох змагань національного і міжнародного рівня, заслужений майстер спорту України.

Починаючи з 2012 року на професійному рівні виступає в ММА, відомий по участі в турнірах бійцівської організації Tech-Krep FC. Діючий чемпіон Bellator!

Користуючись нагодою, хотілося б ще раз привітати Ярослава Амосова з такою блискучою і визначною перемогою у змаганнях Bellator 206 і в подальшому, продовжувати безпрограшно крокувати по світу чемпіонською ходою !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *