Новий Міжнародний формат: Олімпійський день України та Литви об’єднав наші країни руханкою дружби

Відділення НОК України в Київській області провів спільний Олімпійський день із дружньою Литви та Відділенням НОК України в Черкаській області.

Цього разу захід відбувся в новому форматі який об’єднала спільна міжнародна руханка дружби та патріотичні флешмоби від учасників.

Руханку презентували юні черкаські гімнасти – вихованці обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Олімпія».

Участь у заході взяли: учасник Олімпійських ігор в Атланті Карен Балаян, чемпіонка ІІІ Літніх Юнацьких Олімпійських ігор 2018 року з метання молота, Валерія Іваненко та чемпіонка світу та Європи Олександра Старкова.

З Литвської сторони доєдналися учні 5-6 класів прогімназії міста Каунаса.

Учасники розпочали Олімпійський день активно та спортивно, адже гуртом виконали руханку, яка зарядила всіх енергією та гарними емоціями.

Представники трьох міст також презентували патріотичні флешмоби на знак підтримки України. В флешмобі від Київщини прийняли участь студенти Державного податкового університету та Ірпінського фахового коледжу економіки та права, а також школярі Ірпінського регіону які є вихованцями клубу танцювального спорту “Адажіо” та Клуб з художньої гімнастики Державного податкового університету «Magic Ribbon».

Литовські школярі сформували серце із синьо-жовтих квітів.«Олімпійський день об’єднує не лише Україну, а й весь світ і такий спільний захід між Україною та Литвою це ще раз про це свідчить. Підтримуймо й надалі олімпійські цінності гуртом», – зазначив Володимир Ковальов, член НОК України, голова Комісії зі зв’язків з регіональними осередками НОК України та Вікторія Веселова, менеджер із зв’язків із суб’єктами олімпійського руху НОК України.

На заході також були присутні: Голова відділення НОК України в Київській області, член НОК України Ігор Малинський, який звернувся до учасників з вітальною промовою та акцентував увагу на проведенні таких дійств і в майбутньому! Заступник голови відділення НОК України в Київській області Андрій Новошицький. Директор Ірпінського державного коледжу економіки та права Оксана Пілевич.Член виконкому Відділення НОК України в Київській області, начальник Навчально-спортивного комплексу ДПУ Вадим Гаєвий. Викладач кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я ДПУ Катерина Марченко.Керівник клубу “Адажіо” Віталій Салямон.Начальник Центру студентського спорту ДПУ Антон Звєрєв.Тренер – викладача Центру студентського спорту Анна Іванова, а також батьки юнних спортсменів.

Слід зазначити що захід в Ірпені пройшов на фоні зруйнованого внаслідок бойових дій збоку РФ центрального корпусу Державного податкового університету!#OlympicDay#MoveForPeace

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *