OlympicLab в місті-герой Гостомель

Саме сьогодні за спільної організації Відділення НОК України в Київській області та Відділу культури молоді та спорту Гостомельської селищної ради 25 серпня 2023 року у незкореному рашистами місті-герой Гостомель під час проведення Відкритого турніру з волейболу був реалізований Всеукраїнський проєкт Національного олімпійського комітету України #OlympicLab за напрямом “Гендерна рівність у спорті”.

Волейбольний майданчик ліцею 1 Гостомельської селищної ради прийняв 6 команд юнаків та дівчат з Гостомеля Ірпеня та Києва. Привітати спортсменів зі святом спорту завітали почесні гості, серед яких були : виконавчий директор відділення НОК України в Київській області Вадим Гаєвий, начальник відділу культури молоді та спорту Гостомельської селищної ради Катерина Павленко, головний спеціаліст відділу культури молоді та спорту Гостомельської селищної ради Антона Звєрєв та головний суддя змагань Ігор Грабовський.

Під час церемонії відкриття гості побажали спортсменам успіхів та жаги до перемоги, та миру нашій рідній країні!В кульмінації чемпіонату команди отримали кубки, медалі та дипломи відповідних ступенів та смаколики від спонсорів змагань.#НОК#КОВНОК#спорт#молодь #OlympicLab.

ВІДЕО: https://www.facebook.com/noc.org.ua/videos/673409494397888

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *