ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!!!

Мінмолодьспорту вводить обмеження щодо анонсування заходівЗ метою забезпечення безпеки учасників заходів Міністерство молоді та спорту України дорученням № 14-Д від 22.08.2023 вводить обмеження оприлюднення на офіційних веб-сайтах, в медіа, в соціальних мережах, в мережі Інтернет та інших публічних джерелах анонсів та інформації щодо запланованих подій у сферах молодіжної політики, фізичної культури і спорту, утвердження української національної та громадянської ідентичності.

А саме: Не оприлюднювати в публічних джерелах анонсів та інформації про місце й час проведення запланованих заходів. Інформацію про проведені заходи публікувати щонайменше через дві години після завершення події. Термін обмеження анонсування подій: до припинення або скасування воєнного стану.

Управління молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації радить організаторам заходів врахувати зазначене в подальшій роботі з організації, проведення та висвітлення подій з метою безпеки учасників у зв’язку з правовим режимом воєнного стану.

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЗСУ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *