Над ДПУ замайорів Олімпійський прапор

Із 19 січня по 1 лютого 2024 року у Канвондо (Республіка Корея)🇰🇷 відбудуться ІV зимові юнацькі Олімпійські ігри, в яких беруть участь українські спортсмени.

Під час проведення Всеукраїнської церемонії «Свято олімпійського прапора» її підтримали й здобувачі освіти нашого Університету.

«Підняття національного прапора завжди велична подія, а олімпійського для мене особливо, — зауважив начальник Центру студентського спорту ДПУ Вадим Гаєвий, — сьогодні, ми як ніколи, зобов’язані нашим захисникам і захисницям за можливість навчатися, змагатися та відстоювати спортивну честь на IV зимових Юнацьких Олімпійських іграх. Впевнені, що наші спортсмени продемонструють усьому світу нашу відвагу та міць і Гімн України лунатиме неодноразово».🇺🇦

Спортсмени Національної збірної команди України вибороли право змагатися у 12 з 15 спортивних дисциплін, що ввійшли до програми ЮОІ-2024.

Cпортсмени виступатимуть у гірськолижному спорті, біатлоні, керлінгу, лижних гонках, лижному двоборстві, стрибках на лижах із трампліна, санному спорті, скелетоні, сноубордингу, фігурному катанні на ковзанах, фристайлі та шорт-треку.Відділення НОК України в Київській області#ДПУ#освіта#навчання#студенти#молодь#вступ#спорт#наука#Податковий#Ірпінь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *