В Ірпені відбулося чудове родинне свято «Тато, мама, я – спортивна сім’я»!

Сьогодні 22 січня 2022 року за підтримки Відділення НОК України в Київській області, за сприяння Ірпінського міського голови Олександра Маркушина, Відділу фізичної культури і спорту Ірпінської міської ради в рамках Всеукраїнського проекту НОК України «Do like Olympians» та в День Соборності України відбулося чудове родинне свято «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

Щоб позмагатися у силі, спритності, винахідливості і просто відпочити та поспілкуватися з дітьми, прийшли родини де є діти початкових класів навчальних закладів Ірпінської громади.

Цього року чотирнадцять родин прийняло участь в цьому спортивному святі. Впевнені що всі учасники та глядачі отримали задоволення та мотивацію займатися спортом, тому що спорт є невід’ємною частиною здорового життя!На заході були присутні :Антон Звєрєв, член відділення НОК України ;Анжеліка Куценко, начальник відділу фізичної культури і спорту ІМР ;Володимир Тарасов, член відділення НОК України в Київській області, директор Ірпінської ДЮСШ ;

В кульмінації заходу всі команди отримали подарунки від НОК України та Ірпінської міської ради, а переможці та призери медалі та дипломи відповідних ступенів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *